Wat is bouwdatabase?

Wat is Bouwdatabase?

Wat is Bouwdatabase? Een korte uitleg

Bouwdatabase.be werd ontwikkeld door architecten voor alle bouwprofessionals, het doel is in de eerste plaats een centrale databank samenstellen voor ontwerpers, aannemers en productontwikkelaars/leveranciers. Via dit platform komen bouwprofessionals onmiddellijk in contact met elkaar en met de nieuwste ontwikkelingen op de bouwmarkt.

Leveranciers bouwproducten kunnen hun productgamma voorstellen en linken met uitgevoerde projecten.

Architecten en ontwerpers kunnen hun projectportfolio voorstellen en linken met bouwproducten.

Andere bouwbedrijven, aannemers en studiebureaus kunnen gratis een bedrijfspresentatie aanmaken.

U houdt een up-to-date favoriete digitale bibliotheek bij in uw eigen account, bestaande uit bouwproducten met de nodige technische documentatie, projecten en key-partners. Allen met snelle links naar de juiste contactpersoon.

Dit platform werd ontwikkeld om elke speler op de Belgische bouwmarkt de mogelijkheid te geven een gratis professionele bedrijfspresentatie aan te maken en de mogelijkheid geven om hun werk te promoten. Productontwikkelaars kunnen hun toepassingen laten zien in al zijn facetten door links te maken met toegepaste projecten. Een project kan gelinkt worden aan meerdere bedrijven en producten om elkaar in de verf te zetten. Bijkomend is het mogelijk om gebruik te maken van een nieuwskanaal, events aan te kondigen of vacatures te plaatsen.

Het online platform werd opgestart in 2020 en de inhoud groeit stapsgewijs, de functionaliteiten zijn feature-complete. U kan nu een account aanmaken en onmiddellijk starten, zonder verplichtingen noch kosten.

Voor wie is bouwdatabase?

Leveranciers bouwproducten

Leveranciers bouwproducten

U bent productontwikkelaar of leverancier van bouwproducten

Ontwerpers en Architecten

Ontwerpers en Architecten

U bent architect, een architectenkantoor of ontwerper in de bouw?

Andere Bouwprofessionals

Andere Bouwprofessionals

U bent bouwprofessional, studiebureau, verslaggever, aannemer etc...

Wij helpen bouwprofessionals elkaar vinden!

Een verzamelpunt voor bouwprofessionals in België, vind snel uw key partners, volg de nieuwste ontwikkelingen op de bouwmarkt,  vind inspiratie of stel uw eigen realisaties en diensten voor...