Disclaimer

 

Door gebruik te maken van Bouwdatabase.be verklaart u akkoord te gaan met de laatste versie van deze disclaimer. Bouwdatabase.be kan de inhoud van deze disclaimer steeds aanpassen zonder berichtgeving.

Contact: Bouwdatabase.be – vennootschap in oprichting –

1. Aansprakelijkheid

 

De inhoud geplaatst op dit platform, zowel door gebruikers, bedrijven evenals Bouwdatabase zelf kan steeds fouten bevatten, achterhaald of onvolledig zijn. Het is dus de taak van de eindgebruiker om waakzaam te zijn bij het gebruik van de beschikbare informatie. Handelingen op basis van de op bouwdatabase beschikbare informatie zijn geheel voor uw eigen risico.

Bouwdatabase kan niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van de website, informatie weergegeven op de website, bestanden gedownload op deze website. Ook voor links naar externe bestanden of websites van derden aanvaard bouwdatabase geen aansprakelijkheid.

Stelt u problemen vast met de juistheid van de content, neem contact met ons op a.u.b.

2. Copyright

U kan geen aanspraak maken op onze intellectuele eigendommen of deze van licentiegevers of contentplaatsers op dit platform. Bouwdatabase behoud zich alle rechten met betrekking van dit platform voor.

Dit platform bevat merken, werk en afbeeldingen die copyright beschermd en eigendom van bouwdatabase of derden zijn. Elke vorm van herpublicatie is verboden zonder toestemming van de auteursgerechtigde.