Gigategelstore Lier

Gigategelstore Lier 1500m² tegelplezier.
Omschrijving

Gigategelstore Lier. wij maken het verschil. Altijd koopzondag vanaf 12 Uur
gegarandeerd de laagste prijs betalen voor uw 1e keus vloer of wandtegel.
Gigategelstore Lier staat bekend als één van de grootste tegel leveranciers van de particuliere en zakelijke markt van België waar kwaliteit op de eerste plaats komt aan unieke prijzen!
Wij bieden u directe cash en Carry of snelle levertijden aan op al onze producten.
Naast onze flexibele openingstijden hebben wij altijd koopzondag van 12:00 - 17:00
Uw tegels nog niet gelijk nodig maar toch al willen genieten van onze GIGA solden prijzen dat kan, u betaalt slechts € 100 aan en het restant pas wanneer u de tegels komt ophalen.
Wij geven boven op onze reeds bestaande scherpe netto prijs altijd een extra palletkorting ongeacht de hoeveelheid afname! Dat is pas echt voordeel.
wij werken niet met opwaarderingen om daarna vreemde hoge kortingen te kunnen geven zoals elders! u krijgt direct de beste dagprijs gebaseerd op stockvoorraad van onze leveranciers.
Tevens verkopen wij duurzaam laminaat in onze beide winkels en op onze website onder de tab sanitair kunt u het gehele assortiment sanitair downloaden incl. prijzen. Excl. 21 % BTW.
Dit kunt u eenvoudig via de aangegeven stappen per E-mail bestellen.
Gigategelstore Lier is dealer van een breed assortiment aan gerenommeerde merken met uitsluitend eerste keus tegels.
Wij mogen verwelkomen u met maar liefst 4500 soorten vloer en wandtegels in een rustiek of modern en retro design zijn leverbaar, van keramisch tot natuursteen materialen.
Wij denken graag met u mee in het ontwerpen en indelen van u woonkamer, badkamer, toilet, douche of iedere andere plaats met de kleurkeuze of combinatie van al u nieuwe tegels.
Wij maken graag voor u een vrijblijvende scherpe offerte zodat u weet waar u aan toe bent, en er eens rustig op terug kan komen op het moment dat U klaar bent om te beslissen.
Liever u project uitbesteden? wij beschikken over een groot netwerk van tegelzetters en aannemers om u project 100% te realiseren tegen gunstige tarieven, het enige wat u hoeft te doen is de tegel van uw dromen uit zoeken, wij doen graag de rest.
Graag tot ziens in onze toonzaal
GIGATEGELSTORE LIER BELGIË
Hagenbroeksesteenweg 214 A
2500 Lier
Tel: +0032(0) 3 480 34 75

Locatie

Contact

Uw ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de beheerder van deze pagina. Zie ook onze privacy policy.
Bedrijfsinformatie
Openingsuren
  • maandag: 10:00-18:00
  • dinsdag: Gesloten
  • woensdag: 10:00-18:00
  • donderdag: 10:00-18:00
  • vrijdag: 10:00-18:00
  • zaterdag: 10:00-18:00
  • zondag: 12:00-17:00