Cedral

Vezelcementmaterialen voor dak en gevel
Omschrijving

De wereld van Cedral groeit elke dag. Bij Cedral vind je alle dak- en geveloplossingen om jouw bouwproject succesvol af te werken.Onze vezelcementleien maken nu deel uit van de Cedral familie én ze bieden nog steeds de uitstekende kwaliteit die je van Eternit gewend bent.

Cedral bouwt verder op de jarenlange kennis en ervaring van Eternit, bij Cedral produceren we innovatieve en duurzame vezelcementmaterialen voor dak en gevel. Esthetische materialen die bovendien ook mooi bij elkaar passen. Leien maken nu ook deel uit van dit productaanbod, op die manier bieden we meer oplossingen voor dak en gevel, meer expertise en ondersteuning om jouw project perfect te laten verlopen.

 

Etex ontstond meer dan honderd jaar geleden als klein Belgisch familiebedrijf en is uitgegroeid tot een internationale industriële groep. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn productieproces voor bouwmaterialen op basis van vezelcement geperfectioneerd.

Het merk Cedral omhelst alle vezelcement bouwmaterialen voor residentiële architectuur. Cedral heeft de ambitie om mooie en hedendaagse woningen voor échte mensen te realiseren over de hele wereld. Voortdurend bouwmaterialen en oplossingen aan te passen aan de eisen van de bouwende en verbouwende wereld van vandaag.

Ontdek meer over de Voordelen van Cedral en Vezelcement

 

Cedral gevelbekleding

Geef je huis een tijdloze gevel met Cedral sidings. Ideaal zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, Cedral gevelbekleding is eenvoudig te plaatsen en vraagt weinig onderhoud.

 

Cedral leien

Cedral leien zijn niet alleen ideaal voor op je dak maar je kan ze ook naadloos doortrekken op de gevel van je woning. Op die manier ontstaat er een volledige gebouwschil in één materiaal en één kleur. Het resultaat? Een mooie hedendaagse en rustgevende eenheid tussen dak en gevel.

Leien zijn het ideale bouwmateriaal voor de renovatie van je dak en gevel. Ze bedekken onvolkomenheden of aanpassingen aan je woning en beschermen nieuw geplaatste isolatie. Met een modern, effen en afgewerkt resultaat tot gevolg.

Locatie

Contact

Uw ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de beheerder van deze pagina. Zie ook onze privacy policy.

Projecten van dit bedrijf:

Alterna Leien te Cielle

Woning met leien gevelbekleding

Eengezinswoning in Walhain

spitse lijnen en puurheid

Producten van dit bedrijf:

Cedral Click

Kies tand en groef voor een strakke look

Cedral Board

Bekleed dakranden voor een harmonieus geheel

Cedral Lap

Kies overlappend voor mooie, diepe schaduwlijnen

Cedral Boronda

Zeer glad oppervlak en afgeronde randen

Cedral New Stonit

Natuurlijke uitstraling, reliëf en gekartelde randen

Cedral Alterna

Hedendaagse strakke lei met rechte randen