Architectuur » Residentieel » Gezinswoning » Koppelwoning

Woning RS

Project Added: 23 March 2021, 10:08
Project Omschrijving
Renovatie historische pand Brugge

Évariste renoveerde deze 17e eeuwse stadswoning in het historisch centrum van de Brugse binnenstad. De authentieke elementen gecombineerd met een neutraal kleurenpalet en enkele zwarte accenten zorgen voor een minimalistische maar warme esthetiek. Deze woning met kleine ruimtes en beperkte lichtinval werd op het gelijkvloers volledig open gemaakt met een vliesgevel. Terwijl de dakvensters het jaar door een optimale lichtinval garanderen zorgt het gebruik van het gevelbrede vouwraam ervoor dat tijdens de warmere maanden de leefruimtes omgevormd worden tot één grote buitenruimte.

Locatie
Project info
  • Brugge
  • West-Vlaanderen

Contact

Uw ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de beheerder van deze pagina. Zie ook onze privacy policy.

Gelijkaardige projecten:

MOL - Halfopen CLT nieuwbouw

Halfopen eengezinswoning in CLT

MOO - Halfopen eengezinswoning

Verbouwing en uitbreiding halfopen eengezinswoning

Verbouwing ingesloten stadswoning

Glazen verbinding tussen rijwoning en achterliggende opslagplaatse + logopedistenpraktijk

Verbouwing Halfopen Gezinswoning VDA

Een oude herenwoning wordt volledig verbouwd en in een nieuw kleedje gezet.

Meer projecten van dit bedrijf:

Woning TDS

Renovatie hoeve