Architectuur » Residentieel » Gezinswoning » Alleenstaand

Woning TDS

Project Added: 23 March 2021, 10:12
Project Omschrijving
Renovatie hoeve

Évariste renoveert deze 18e eeuwse hoeve op een waardevolle archeologische site gelegen in het Brugse Ommeland. Omwille van het beschermd karakter van de woning werden de ingrepen aan de buitenzijde tot een minimum beperkt. De nieuwe openingen zorgen voor een uniek uitzicht op het omliggende natuurgebied terwijl de orangerie samen met de dubbelhoge leefruimte het jaar door een zonovergoten leefervaring garandeert. Binnen werden de authentieke elementen gecombineerd met een neutraal kleurenpalet door middel van kalkpleisters, houten schrijnwerk en natuurstenen decorelementen voor een minimalistische maar warme esthetiek.

Locatie
Project info
  • Lissewege
  • West-Vlaanderen

Contact

Uw ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de beheerder van deze pagina. Zie ook onze privacy policy.

Gelijkaardige projecten:

Alterna Leien te Cielle

Woning met leien gevelbekleding

Eengezinswoning in Walhain

spitse lijnen en puurheid

Woning VRNE

Compacte eengezinswoning

RENOVATIE VILLA ZILVERBERK

RENOVATIE VILLA ZILVERBERK

LEE - houtmassief nieuwbouw

Nieuwbouwwoning opgetrokken in een structuur van CLT

Meer projecten van dit bedrijf:

Woning RS

Renovatie historische pand Brugge