ACO geeft afwatering een eigen gezicht

Tijdens de vakbeurs Techni-Mat toont ACO dat afwatering niet alleen functioneel is, maar dat dit ook een esthetische meerwaarde kan bieden.

Het nieuwe afvoerkanaal PowerDrain Seal in is speciaal ontwikkeld voor gebieden met zware en intensieve verkeersbelasting. Het is de meest robuuste in zijn klasse. Hierdoor kan de asfalt- of klinkerverharding rechtstreeks tegen het kanaal worden aangewerkt voor toepassingen t/m klasse D400. Er is dus geen volledige betonomhulling noodzakelijk.

Bovendien kunnen de PowerDrain Seal in afvoergoten afgewerkt worden met een gootrooster op maat. Met het concept “Urban Design” en de bijhorende “Freestyle”-roosters van ACO kan je openbare plaatsen een eigen identiteit geven. Gepersonaliseerde roosters op maat waarin logo’s, symbolen of namen van gemeenten verwerkt worden, behoren tot de mogelijkheden en zorgen voor een originele afwerking.

Daarnaast biedt het TopTek Paving Assist klinkerdeksel toegang tot ondergrondse, technische ruimtes. Dankzij de openingshulp met gasdrukveer is het deksel eenvoudig te openen. Het is reukdicht en esthetisch, ideaal voor plaatsing op marktpleinen of andere openbare plaatsen!

Nieuw in het ACO dekselassortiment zijn de brandwerende tegeldeksels TopTek Uniface FR met een brandwerendheid E120, EI1120, EI2120. Ze behalen een vlamdichtheid tot 120 min.  Deze tegeldeksels zijn belastbaar tot klasse B125 en geschikt als brandwerende vloerluiken in technische ruimten.

Techni-Mat is een nieuwe vakbeurs over technieken en materialen voor infra & ruwbouw. De beurs vindt plaats op 9 & 10 maart 2022 in Kortrijk Xpo.

Kom langs en ontdek de ACO-producten op stand 618. Registreer hier voor gratis toegang. 

Over ACO
ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, aan de openbare riolering of aan oppervlaktewater. ACO biedt daarin niet alleen hoogkwalitatieve producten, maar ook kennis, service en support. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.

Andere Artikels

Brandveiligheid Luiks beursgebouw on point dankzij brandwerende deksels

3 July 2023, 10:00 by ACO

De werken aan Halles de Foires – het nieuwe beursgebouw in Luik – zijn momenteel in volle gang.

EERSTE ECOPATH® IN VLAANDEREN IN SINT-TRUIDEN AANGELEGD.

19 April 2023, 21:35 by Ecobeton Water Technologies

Vandaag werd aan de Zwartveldstraat in Ordingen bij Sint-Truiden het eerste Ecopath® in ons land geplaatst, in aanwezigheid van burgemeester Ingrid Kempeneers en schepen Johan Mas.

“GEEN PLASSEN OF IJS MEER”: HEUSDEN-ZOLDER KIEST VOOR NIEUW TYPE FIETSPAD VAN TRUIENSE MAKELIJ

23 November 2022, 14:33 by Ecobeton Water Technologies

De Kapelstraat in Heusden-Zolder krijgt een fietsvriendelijke make-over.

Filterloos, performant en onderhoudsvriendelijk, daar moest deze kraan-en hijsspecialist niet lang over twijfelen

28 June 2022, 21:04 by ACO

Bij kraan- en hijsspecialist Sarens in Wolvertem werden 6 beto

Kunstig afwateren begint bij ACO

9 mei 2022, 15:04 by ACO

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte toont ACO

Ontdek het gamma van ACO Douche tijdens Stone & Tile

10 March 2022, 14:38 by ACO

ACO heeft veel meer te bieden dan afvoergoten alleen. Tijdens de vakbeurs Stone & Tile gaat ACO hier dieper op in.

ACO breidt het tuinassortiment uit

7 February 2022, 10:48 by ACO

Een nieuw jaar, dat zijn nieuwe producten. Ook in 2022 zijn er enkele nieuwigheden bij ACO House & Garden.

Hahbo bouwt de nieuwe jeugdlokalen voor Chiro in Zaventem!

3 September 2021, 13:32 by HAHBO

130 leden van de Chiro MikMak zitten al ruim 3 jaar in oude containers vlakbij het voetbal- en tenniscomplex aan het Zeen te Sterrebeek/Zaventem.