Architectuur » Residentieel » Gezinswoning » Alleenstaand

LAU

Project Added: 1 November 2019, 22:16
Project Omschrijving
Een kijkdoos over de velden

Een verbouwing en moderne uitbreiding van een klassieke, alleenstaande gezinswoning. Een deel van de woning werd opgetopt met een geïsoleerde houtskeletbouw en afgewerkt met houten planchetten. De dakhellingen van de bestaande woning werden overgenomen en vertaald met een moderne insteek.

Een groot vast raam werd voorzien die een een prachtig zicht geeft over de Vlaamse velden. De ruimte daarachter wordt ingericht als privé kantoor. Het dak werd onzichtbaar voorzien van zonnepanelen over het gehele vlak.

Eigenschappen
Stijl
Type
Locatie

Andere bedrijven die aan dit project hebben gewerkt

Project info
  • Geraardsbergen
  • Oost-Vlaanderen

Contact

Uw ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de beheerder van deze pagina. Zie ook onze privacy policy.

Gelijkaardige projecten:

Woning TDS

Renovatie hoeve

Alterna Leien te Cielle

Woning met leien gevelbekleding

Eengezinswoning in Walhain

spitse lijnen en puurheid

Woning VRNE

Compacte eengezinswoning

RENOVATIE VILLA ZILVERBERK

RENOVATIE VILLA ZILVERBERK

Meer projecten van dit bedrijf:

ILvA - Kinderopvang

Kinderopvang biedt plaats aan 18 opvangplaatsen

LEE - houtmassief nieuwbouw

Nieuwbouwwoning opgetrokken in een structuur van CLT

MOL - Halfopen CLT nieuwbouw

Halfopen eengezinswoning in CLT

MOO - Halfopen eengezinswoning

Verbouwing en uitbreiding halfopen eengezinswoning

ALDO

Villa met zicht op velden

LOFT 8

LOFT 8 : een oase aan licht